Dorohoi News Logo

Cutremur în politica din Dorohoi | Clim a fost decapitat politic

Clim Alin Sorin

Lupta politică internă din cadrul PNL Dorohoi începe să facă primele “victime”. Ședința Biroului  Politic Județean  al Partidului Național Liberal ținuta vineri seară la Darabani a produs cutremur în politica din Dorohoi.

Surse din cadrul PNL susțin că în cadrul Biroului Politic Județean s-a luat act de propunerea Biroului Politic Local al Organizației Municipale PNL Dorohoi, prezentâdu-se decizia luată săptămâna aceasta la Dorohoi și anume dizolvarea Biroului cât și schimbarea lui Sorin Alin Clim din funcția de președinte. Dizolvarea Biroului și schimbarea din funcție a lui Clim a fost votată de către Biroului  Politic Județean astfel: un vot impotrivă, două abțineri și restul voturilor fiind pentru această schimbare. Demiterea lui Sorin Alin Clim va aduce probabil și alte schimbări majore în configurația politică a PNL Dorohoi.

Tot în cadrul Biroului  Politic Județean s-a decis ca interimatul la PNL Dorohoi pentru funcția de președinte să fie asigurat până la organizarea de noi alegeri în cadrul organizației din Dorohoi de către Constantin Bursuc, șef Colegiul 2 Dorohoi. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web